top of page
  • Foto van schrijverLaurenz Van Ginneken

Jong VLD Schilde - 's-Gravenwezel paasbloemenactie 2022

Jong VLD Schilde – ’s-Gravenwezel zet senioren in de (paas)bloemetjes


Naar jaarlijkse traditie brachten onze jonge liberalen van Jong VLD paasbloemen naar de inwoners van het verzorgingscentrum Sint-Lodewijk in ’s-Gravenwezel, en de serviceflatjes in Schilde (Molenerf). “De voorbije twee jaren hield Corona ons niet tegen om alsnog bloemen af te leveren die dan door het personeel weren uitgedeeld. Dit jaar bleven we nog steeds voorzichtig uit respect voor de gezondheid van de inwoners” aldus voorzitter Laurenz Van Ginneken.

260 bloemetjes werden in totaal uitgedeeld in Schilde en ’s-Gravenwezel. De traditie gaat al 17 jaar mee, en tovert een spontane glimlach bij alle inwoners die ze in ontvangst nemen.


“Het was fijn wanneer een inwoonster zei dat ze blij was dat jongeren de ouderen niet vergeten. Hoe kunnen we ze vergeten? We lijken harder op elkaar dan we vaak zelf denken, ze worden niet voor niets de tweede jeugd genoemd!” lacht Laurenz. De Jong VLD'ers blikken terug op een meer dan geslaagde editie en kijken samen met de senioren uit naar volgend jaar, hopelijk opnieuw zoals vroeger!Foto van links naar rechts: Mathias Vandenbogaerd, Cedric Van den Wijngaert, en Laurenz Van Ginneken


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page