top of page
  • Foto van schrijverLaurenz Van Ginneken

Welkom op mijn Website!

Het is tijd om een versnelling hoger te schakelen na een eerste jaar als gemeenteraadslid!

Vorig jaar heb ik me ingewerkt in thema’s als jeugd, welzijn, milieu, mobiliteit, veiligheid en alles wat ’s-Gravenwezel aanbelangt. Via mijn vlog en andere sociale media breng ik politiek op een nieuwe manier naar onze inwoners. Maar de verschillende kanalen maken het niet altijd makkelijk om alles terug te vinden, daarom is er vanaf nu deze website waar alles gecentraliseerd wordt zodat jij overzichtelijk kunt zien waar ik mee bezig ben.

Indien je nog suggesties of ideeën hebt, twijfel zeker niet om me te contacteren via het formulier onderaan de pagina.


Foto door Iris Walraven

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page